Dilluns 20 agost 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Source Sans Pro

Source Sans Pro, una tipografia d'Adobe

Aquesta setmana la gent d’Adobe ens sorprèn, amb una inusitada generositat, en oferir-nos la tipografia Source Sans Pro en codi obert per al seu lliure ús. És el primer cop que Adobe ofereix una tipografia de forma gratuïta. De fet, aquesta companyia ha estat des de sempre un dels referents en distribució tipogràfica i la seva botiga n’és un bon exemple.

Sobre la tipografia, ha estat dissenyada pel nord-americà Paul D. Hunt i, segons explica, ha estat inspirada en les mostres de la “News Gothic”, dissenyada pel cèlebre Morris Fuller Benton, sobre 1920 per a l’American Type Founders. Això la fa ideal per a usos en textos de lectura, sense perdre potència en l’ús de titulars gràcies als seus generosos 10 pesos. Podeu descarregar-vos-la a través de Googlefonts.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos