Dilluns 13 agost 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Blanch

La tipografia Blanch ha estat dissenyada per l ‘estudi mallorqui atipus™ . Originalment va ser concebuda per crear el packaging de la empresa “Fruita Blanch”, dedicada a l’elaboració de melmelades i fruites en almívar artesanals.

Segons que expliquen, la tipografia “es conceptualitza a partir de la recerca d’un tipus tradicional que a la vegada mantingui un cert caràcter contemporani, igual que els productes Blanch: receptes artesanes adaptades als nous temps. Es tracta d’una família tipogràfica modular, a mig camí entre un pal sec d’inspiració dels 50’s i el joc de caràcters numèrics que utilitzen la majoria de màquines etiquetadores. Dos conceptes aparentment antagònics però que units confereixen una tipografia especial”.

La trobareu disponible al web de Lost Type. Que vagi de gust!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos