Divendres 10 agost 2012 per

El vídeo del divendres: quan la realitat augmentada supera la ficció

Les generacions que hem crescut, primer, amb videoconsoles i, després, amb Internet i les xarxes socials estem molt acostumats a passar nivells a mesura que assolim coneixements i a obtenir reconeixements (badges) a mesura que assolim fites. Hem fet una gamificació de la nostra vida sense gaires complexes ni gaires miraments, però a més, estem més acostumats que ningú a exhibir la nostra vida a les xarxes socials: compartim fotos a l’Instagram, expliquem per on parem amb el Foursquare, comentem les notícies que llegim al Twitter, el que mengem al Tumblr, el que escoltem a l’Spotify… I, així, anar fent, disposats a participar en tot el que vagi venint.

Res no ens espanta, però què passaria si tot plegat se’ns escapés de les mans? Si no poguéssim tallar malament un cogombre perquè no passaríem de nivell, si la nostra vida depengués dels punts que fem o si tinguéssim una cita i no poguéssim ser ocurrents?

El vídeo d’aquest divendres és un curtmetratge que ha estat creat per dos estudiants, Daniel Lazo i Eran May-raz, de l’acadèmia d’arts i disseny Bezalel de Jerusalem i porta l’ús de la realitat virtual i augmentada i la pèrdua de la privacitat a uns extrems impensables, dels que et farien dir: “Saps què? Deixem-ho córrer!”.

, , , ,

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos