Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 8 agost 2012 per

Perles del disseny web: Build With Chrome

Perla del disseny web: Build With Chrome

Aquesta setmana us presentem un dels experiments que la gent de Can Google ha preparat per al seu navegador Chrome: un giny que ens permet de fer construccions virtuals amb peces del famós “Lego”.

El funcionament és força senzill: obrim el web en qüestió des d’un navegador Chrome i ja estem en disposició d’explorar els resultats d’altres usuaris o bé de crear la nostra construcció virtual, que posteriorment podrem guardar i compartir amb les nostres amistats.

El procés de creació és molt intuïtiu i, en qüestió de pocs minuts, ja estarem a punt de crear les nostres originals construccions. En definitiva, tota una meravella de web que us farà passar moltes bones estones, mentre aneu prenent consciència de com avancen les coses… A velocitat de vertígen!

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81