Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 7 agost 2012 per

JPEGmini: poseu les vostres fotografies a dieta!


JPEG mini és una eina on-line que ens permetrà optimitzar el pes de les nostres fotografies, mantenint-ne les mides i la qualitat. Una bona forma de reduir substancialment el pes de les fotografies per desar-les al nostre disc o per enviar-les per correu. Amb el registre gratuït a la pàgina, tindrem la possibilitat d’optimitzar àlbums de fotos sencers. A més, també hi ha una una versió gratuïta de JPEGmini per a Mac a l’Apple Store.

I això no és tot: una de les opcions més interessants que ens ofereix aquesta eina és el servei JPEGmini Photo Server, que ens permet processar el pes de les fotografies de forma local als nostres hosts. És compatible amb les principals versions de Linux. Us agrada l’eina? Quina feu anar vosaltres?

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81