Dilluns 6 agost 2012 per

Delicadeses, petits plaers finets finets

DelicadesesJa fa cinc anys que a les Garrigues tenim la sort de comptar amb una finor anomenda Delicadeses.

Les Delicadeses són actes molt difícils de definir. La manera més aclaridora és explicar-ne la mecànica: es convoca la gent a la plaça d’un poble recòndit de les Garrigues a una hora concreta (molt concreta de fet: les 20:14 h, les 19:35 h…). Des d’allà se surt en comitiva cap a un racó secret, sempre meravellós, sempre una nova troballa, que fa d’espai d’actuació.

Un cop arribats a lloc us trobareu amb un concert o bé una lectura de poemes a mesura que es va ponent el sol. L’acte acaba just cinc minuts abans de la posta, que es contempla amb un silenci que ho omple tot de màgia i ho fa molt especial.

Delicadeses, un acte que organitza l’Ateneu Popular Garriguenc, va guanyar l’any passat el Premi Ateneus en la modalitat de creativitat i en arts escèniques.

A Can Antaviana sempre hi hem col·laborat aportant el nostre gra de sorra. Cada any, el Josep Patau mira de copsar tot allò que tenen d’especials i diferents aquests actes dissenyant-ne el cartell i tota la imatge corporativa.

Nosaltres som molt fans del Delicadeses, i per això us convidem a gaudir per primera vegada d’aquest petit plaer. Encara hi sou a temps: Dijous vinent, a les 19:35 h. heu de ser a la Plaça de Catalunya de Castelldans. Marxarem cap al racó secret i allà gaudirem amb un espectacle de la Cia. Katraska. I l’Enric Casasses ens posarà veu a la posta de sol.

Ens hi veiem?

 

Actualització del 08/08/2012:

Aquí teniu un article de la Meritxell Cucurella-Jorba, que parla del Delicadeses amb més profunditat.

 

 

 

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos