Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 3 agost 2012 per

El vídeo del divendres: Stanley, el piano que toca sol a través de Twitter


El passat juliol al Seattle’s Capitol Hill Block Party es va presentar el primer piano de reproducció interactiva del món, l’StanleyPiano. Durant els tres dies de festival i de forma ininterrompuda l’StanleyPiano va tocar tots els temes que la gent li anava demanant via twitter. Això permitia que des de qualsevol racó de món es fes sonar qualsevol cançó a la Pike Street, lloc on estava situat l’Stanley, i a més, viure-ho en directe en streaming des de la seva pàgina oficial! Vegeu en aquest vídeo com funciona…

Introducing Stanley from DIGITAL KITCHEN on Vimeo.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81