Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 2 agost 2012 per

Il·lustra’ns, Riccardo Guasco!


Riccardo Guasco, també conegut com a “Rik” és un il·lustrador i pintor italià afincat a Casale Monferrato. Nascut a Alessandria l’any 1975 i format a l’Institut d’Art d’Asti i a l’Acadèmia d’Art a Torí. Ha treballat com a il·lustrador infantil, com a director d’art a Milà i actualment és professor de disseny gràfic.

Es respira la influència cubista en cada detall de la seva obra i queda demostrat en cada dibuix que Guasco té com a referents a genis de la talla de Picasso, Munari o l’escriptor de contes infantils Gianni Rodari. Com afirma ell mateix, “Les meves obres estan esquitxades d’altes cases, grans balenes, aus migratòries, bicicletes i vaixells suspesos i qualsevol element que pugui provenir d’un lloc anomenat fantasia”. Feu un cop d’ull a la seva feina i gaudiu. A més, l’obra de Guasco té l’aprovació del mestre Patau. Ja està tot dit.


Podeu seguir l’actualitat d’en Riccardo Guasco a través de la seva pàgina, via bloc, Flickr, Twitter o Tumblr. També podeu adquirir les seves obres en format de làmines, samarretes i fins i tot cobertes protectores per a mòbil a la seva botiga on-line.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81