Dimarts 31 juliol 2012 per

9 formes d’imprimir fotos des d’instagram


La revolució de l’aplicació fotogràfica per a mòbil instagram ja va més enllà del món digital. Us deixem 9 exemples de com transformar les vostres instantànies en petites joies de paper. Un gran regal si us voleu posar a la butxaca als igers més addictes.

Printstagram

http://printstagr.am/

  • Printstagram no només ens permet imprimir les nostres fotografies en format convencional en dues mides diferents, sinó que podrem adquirir adhesius, mini llibres, micro llibres, samarretes i fins i tot pòsters amb la possibilitat d’incloure-hi fins a 400 fotografies!

Blurb

http://www.blurb.es/apps/instagram

  • Blurb ens presenta moderns àlbums a partir de 20 pàgines per uns 20€ amb la possibilitat d’arribar a les 440 pàgines i a poder escollir entre tapa dura o tova. Ideals per regalar per aniversaris o celebracions en general.

Instagrafic

http://instagrafic.com/

  • Instagrafic, a l’igual que Blurb, ens ofereix la possibilitat d’imprimir àlbums molt elegants amb uns acabats deliciosos.

Instagoodies

http://instagoodies.com/

  • Els instagoodies són uns petits adhesius de 22×22 milimetres que faran les delicies dels més fans d’instagram. Podeu convertir en adhesius fins a 90 de les vostres fotografies, que us vindran presentades en un curiós àlbum per uns 14 dòlars.

Artflakes

http://www.artflakes.com/en/artsticker

  • La gent d’Artflakes converteixen les vostres instantànies d’instagram en adhesius de 10×10 centímetres. Podeu fer les vostres comandes en packs de 10, 25 o 50 fotografies per 14,35€, 29,90€ i 44,90€ respectivament.

Postagram

http://postagramapp.com/

  • Postagram, a través de la seva aplicació per mòbil iPhone o Android ens permet, amb un parell de clicks, enviar la nostra fotografia per correu convencional amb la possibilitat d’afegir-hi text. Per menys d’un dòlar, el destinatari rebrà la fotografia a la bustia de casa en forma de postal.

StickyGram

http://stickygram.com/

  • Stickygram ens presenta una altra forma de traslladar les vostres fotografies preferides de l’instagram al món real: els seus “magnets” (o imants per a frigorífic). S’entreguen en packs de 9 per uns 15 dòlars.

Boo Box (Hatchcraft)

http://hatchcraft.com/boo-box-custom-upload/

  • Per les vostres fotografies més tikis, no dubteu ni un segon a demanar la Boo Box de Hatchcraft. Cada fotografia que trieu s’imprimirà en una mida de 10×10 centímetres i es presentarà en un marc de bambú per uns 22 dòlars. O la versió de 18×18 per uns 34 dòlars. Podreu escollir entre 3 colors diferents de bambú.

Casetagram

http://www.casetagram.com/

  • Casetagram us proposa dissenyar-vos amb tota llibertat les cobertes protectores per als smartphones i tablets a partir de les vostres fotografies d’instagram. Els preus oscil·len dels 30 als 60 dòlars.

Heu fet cap comanda d’alguna d’aquestes impressions? Què us han semblat? Coneixeu més companyies dedicades a instagramejar-nos la vida?

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos