Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 27 juliol 2012 per

El vídeo del divendres: recreant una fotografia del 1844


Les fotografies són una de les proves evidents del pas del temps. Captures un instant i aquest instant perdura en el paper. L’artista Maisie Broadhead – seduïda per la màgia de les obres antigues – s’interessa per aquest concepte de pas del temps i fa un viatge del 2012 al 1844, recreant una fotografia dels fotògrafs escocesos Hill & Adamson, anomenada Lady Elizabeth Eastlake.

En el vídeo, que ha fet junt amb el director i fotògraf Jack Cole, podeu veure com transforma una habitació actual en una cambra de mitjans del segle XIX, per a recrear l’instant precís en què els fotògrafs van fer la fotografia.

A la imatge que acompanya aquesta entrada, podeu veure la fotografia original i, a la dreta, el resultat de la recreació que en va fer Broadhead. Aquest és el vídeo de la recreació (només disponible a Vimeo).

Increïble, no?

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81