Divendres 27 juliol 2012 per

2 anys de la llei d’etiquetatge en català (infografia)

Us presentem una nova infografia basada en el document informatiu “23 de juliol de 2012, 2 anys del Codi de consum i del requisit d’etiquetar en català”, que han publicat aquesta mateixa setmana els amics de Plataforma per la llengua.

En aquest estudi hi queda reflectida la dura discriminació que pateix la nostra llengua per part de la gran majoria d’empreses que venen els seus productes de consum a Catalunya, incomplint la llei que va aquedar aprovada el 2010 respecte a l’etiquetatge.

Esperem que us sigui d’utilitat!

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos