Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 26 juliol 2012 per

Il·lustra’ns, Malin Koort!


En ple estiu i amb la que està caient ens n’anem cap al fred a que ens il·lustrin, a veure si refresca.

Malin Koort és una jove il·lustradora i dissenyadora gràfica sueca nascuda a Uppsala i establerta a Estocolm en l’actualitat, des d’on crea fantàstiques il·lustracions editorials acompanyades dels seus propis contes per a grans i petits. Però si volem descobrir les seves millors obres, hem de fixar-nos en el que ella anomena “petites escultures de paper” que aplica constantment als seus dissenys gràfics. Autèntiques joies que millor que jutgeu des de la vostra pròpia mirada.


Podeu conèixer totes les seves noves cracions al seu bloc o visitar els seu portfolio a la seva pàgina web malinkoort.se

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81