Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 25 juliol 2012 per

Perles del disseny web: Full Sail University

La Full Sail University és una escola ubicada a Florida, amb mes de 30 anys d’experiència formant els millors professionals en els camps de la producció musical, videojocs, disseny gràfic, animació per ordinador, desenvolupament web i escriptura creativa o de màrqueting a Internet.

La veritat és que compta amb un equipament tecnològic envejable i de primera línia, que permet que els seus alumnes desenvolupin projectes d’altíssim nivell.

El seu web és un bon reflex d’aquest savoir faire. Si hi feu un tomb, podreu trobar-hi tot un seguit de recursos ben utilitzats i solucions que ens ajuden a tenir una experiència positiva en la seva navegació, com ara els súper-menús desplegables que van cap amunt (per facilitar la navegació en tablets) i thickbox o finestres emergents amb navegació interna, per citar-ne alguns exemples.

No dubteu de fer-hi una ullada i gaudiu, de passada, dels magnífics treballs dels seus alumnes.

, , ,

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81