Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 25 juliol 2012 per

Documental: la indústria dels videojocs a Catalunya

La indústria dels videojocs a Catalunya - Dossier GDGeneració Digital és un programa dedicat al món de l’entreteniment i els videojocs que s’emetia, primer, a Catalunya Ràdio i que després també ha esdevingut un programa de televisió. L’equip del programa acaba de treure un documental, anomenat DossierGD, que fa un repàs a la indústria de l’entreteniment i dels videojocs, posant un especial èmfasi a les empreses catalanes que estan triomfant en aquest camp.

El documental, que es divideix en dues parts, parteix de la premissa que l’entreteniment digital mou més volum de negoci que el cinema, el teatre i la música junts i també intenta esbrinar cap on camina aquesta indústria en plena efervescència.

Ja ho diu Jordi Sellas, tancant el documental: “sigui art o sigui un negoci, sigui per emprenedors o sigui per grans empreses, sigui en català o sigui en qualsevol altre idioma, el món de l’entreteniment digital és molt més que un joc”. Si us interessen els videojocs, ja trigueu a visionar el DossierGD!

Us deixem amb la primera part d’aquest documental.

I també podeu veure’n la segona part des d’aquest enllaç. De fet, aquesta segona part es centra més en la indústria catalana i ens servirà per adonar-nos que vivim en un país amb una enorme quantitat de talent.

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81