Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 20 juliol 2012 per

El vídeo del divendres: el mirall

Us presentem una meravella cinematogràfica, no tant pel concepte, sinó més aviat per la tècnica. Es tracta d’un curtmetratge de l’agència suïssa Ramon & Pedro (en realitat, dels cineastes Antoine Tinguely i Laurent Fauchère), que es basa en la idea de rodar la vida d’una persona en uns 6 minuts, en un escenari fixe i sense gaires mitjans. El resultat és realment sorprenent, amb plans i seqüències extraordinaris al voltant d’un mirall, que esdevé l’eix vertebrador de la història.

El curtmetratge ha estat guanyador de nombrosos certàmens cinematogràfics i, si us fa gràcia, també en podeu veure el making of.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81