Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 19 juliol 2012 per

Il·lustra’ns, Miguelanxo Prado!


Molts coneixereu a l’il·lustrador gallec Miguelanxo Prado per les seves publicacions a les revistes Comix internacional, Cairo, Cimoc o el Jueves durant els anys 80, tot i que la seva trajectòria no només passa pel món del còmic. Ha il·lustrat per un bon grapat de revistes i diaris i fins i tot, durant dècada dels 90 va col·laborar creant personatges de televisió al programa Xabarín de Televisió de Galícia i per la sèrie “Men in Black” dels Estats Units, produïda pel mateix Steven Spielberg.

Ens els últims anys ha editat nombrosos àlbums i al 2007 va dirigir, escriure i dibuixar en la seva totalitat la pel·lícula d’animació “De Profundis”, un dels seus projectes més llargs i ambiciosos. El 2009 nou va ingressar a la Real Academia Galega de Belas Artes.


Actualment està a punt de publicar Ardalén, una història il·lustrada en format còmic que veurà la llum el proper novembre.

Podeu seguir el dia a dia del Miguelanxo a través de la seva pàgina www.miguelanxoprado.com.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81