Dimarts 17 juliol 2012 per

Twitter’n’català, una eina per a promoure l’ús de Twitter en català

Twitter'n'català, una eina per a promoure l'ús de Twitter en catalàDesprés de mesos de reivindicació i gràcies a la iniciativa i perseverança d’Albert Cuesta, des del capvespre del 5 de juliol els usuaris de Twitter ja podem disposar-ne en llengua catalana. Però com podem saber l’abast real que ha tingut aquest canvi? Quants usuaris han modificat la seva configuració per a posar-la en català?

Doncs justament, a través del bloc de l’Escacc, hem conegut el projecte Twitter’n’català, una aplicació que serveix per a quantificar els usuaris de Twitter que ja han fet al canvi a Twitter en català. L’aplicació, creada per Data’n’Press, a més de fer el recompte de tots els tuitaires que s’han passat al català, també permet canviar-se automàticament de llengua i comprovar quin idioma fan servir tant els usuaris que et segueixen com els que segueixes i, alhora, animar-los a canviar-se de llengua, si és que encara no ho han fet.

Una manera ben interessant de promoure i popularitzar l’ús de Twitter en català.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos