Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 16 juliol 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: OFL Sorts Mill Goudy

Als apassionats de la història de la tipografia els agradarà (i molt!) la tipografia d’aquesta setmana. Ni més ni menys que una reinterpretació de la “Goudy Oldstyle”, dissenyada per un dels tipògrafs més cèlebres del S.XX, el nord americà Frederic Goudy. Aquest cop sobren les paraules i no intentaré escriure més del que ja està dit.

De fet, aquesta vegada, el que realment us interessarà és l’enllaç per a baixar-vos les fonts i utilitzar-les gratuïtament. I, aprofitant que parlem del gran Goudy, només recomanar-vos que feu una ullada a l’antic documental “The Creation of a Printing Type“, on podem veure’l al seu estudi ensenyant el procés de creació d’un tipografia de plom.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81