Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 11 juliol 2012 per

Perles del disseny web: Google gravity

Un altre Google pot ser possible, menys usable, però més interactiu i divertit. Suposem que, amb aquesta idea, va néixer el Google gravity, un experiment de Mrdoob en què, desprès d’un petit pànic inicial on es desplomen els elements de navegació, ens serveix per jugar i deconstruir la interfície del popular cercador. Proveu d’arrossegar els diferents elements que hi ha en escena, per sorprendre-us de les possibilitats, i aneu un pas més enllà: arrossegueu la finestra sencera del navegador de forma violenta i, finalment, feu-hi una cerca, veureu com els resultats, ens plouen del cel. Mai millor dit!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81