Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 9 juliol 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Bariol

La Bariol és una tipografia de formes arrodonides, lleugerament condensada i disponible en quatre pesos. És amable i propera, sense ser excessivament dolça. Esdevé molt llegible, fins i tot en cossos petits, gràcies a les seves formes sòbries i la seva construcció senzilla. Els pesos més lleugers tenen una gran elegància que es fa evident en les mides grans. Disposa de diferents alternatives estilístiques i lligadures.

Es pot utilitzar com a tipografia corporativa, en disseny d’envasos, infografies i fins i tot en disseny editorial. Així ens defineixen la seva darrera creació  la gent d’Atipo que, des de Gijón, no deixen de sorprendre’ns amb tipografies d’excel·lent qualitat. El més curiós aquests cop és el sistema de distribució que ens ofereixen des del seu web: un dels seus pesos s’aconsegueix amb una piulada a Twitter i la resta donant la voluntat (a partir d’un miserable euro). No ho dubteu ni un moment, aneu-hi i rasqueu-vos la butxaca que aquest cop val realment la pena.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81