Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 6 juliol 2012 per

El vídeo del divendres: Lil’ Red

Avui us presentem un curtmetratge animat que ha realitzat l’il·lustrador i animador canadenc, Cale Atkinson. Es tracta d’una nova versió de la Caputxeta vermella, amb un final molt més conciliador. Els paisatges estan fets amb uns colors impactants, carregats d’expressivitat, i amb la creació d’uns fons magnífics que prenen tant protagonisme com la mateixa heroïna del conte.

Per a fer-lo, l’artista explica que ha utilitzat molt Photoshop, una mica de Flash per a l’animació i After Effects per al muntatge. De fet, al seu bloc podeu veure’n tot el ‘making of‘. Molt interessant, la veritat.

Va, és veritat, ho hem de reconèixer: aquest vídeo d’avui només és una excusa perquè volíem dedicar-lo a l’Èlia, filla del Jordi i de l’Anmarí que amb gran alegria nostra ha arribat al món aquesta setmana. Però també va per la Jana, el Pere, el Martí, l’Uriel, la Bruna i la Clara. Als nostres nebots i nebodes. Als petits que ens roben somriures. I també a tots aquells que encara teniu la capacitat de mirar els món amb ulls d’infant.

Bon cap de setmana!

, , , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81