Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 5 juliol 2012 per

Il·lustra’ns, Rod Hunt!


 
Rod Hunt és un il·lustrador i artista establert a Londres, que s’ha guanyat la fama amb unes il·lustracions amb un toc retro i amb uns paisatges carregats de detalls, a l’estil de l’art pixelat. Les seves obres estan carregades de color, però també d’un excel·lent humor anglès.

Els seus detallats treballs de personatges i paisatges, amb vectors retro-isomètrics, han fet que sigui cercat tant per clients locals com internacionals per realitzar dissenys per mitjans editorials, publicitat i multimèdia.

Per veure la seva obra, podeu visitar el seu web, el Behance o també us recomanem aquesta completíssima entrevista que li van fer a Vectips fa uns anys, en què explica com treballa, les seves fonts d’inspiració i altres temes, per entendre millor la seva obra.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81