Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 28 juny 2012 per

Il·lustra’ns, Conrad Roset!


Avui toca citar en aquesta secció a l’il·lustrador de Terrassa Conrad Roset, un artista que no es cansa d’experimentar amb totes les tècniques que se li posin davant, ja siguin retoladors, acrílics, aquarel·les o eines digitals d’edició d’imatge o vectorial.

Ha treballat en projectes per a marques com Adidas, Zara o Coca-Cola, entre d’altres, a més de ser un gran apassionat de la il·lustració infantil i de la instrospecció en el dibuix de cossos femenins amb projectes tant ambiciosos com el seu “99 muses”. En podeu veure una extensa mostra al seu compte de Flickr.

En aquest 2012 enceta un projecte pioner conjuntament amb Ubicuo Studio on l’obra del Conrad serà traslladada a les pantalles de l’iPad, iPhone i iPod Touch en forma d’App i de forma totalment gratuïta. Amb aquesta aplicació, segons explica, vol oferir als usuaris la possibilitat de tornar a ser nens i recuperar aquella sensació de les mans brutes després de pintar, gràcies a l’apartat interactiu que hi haurà inclòs.

El projecte es finançarà via crowdfunding a través de Verkami des d’aquesta pàgina. Encara hi sou a temps d’aportar el vostre gra de sorra com a mecenes!


Podeu seguir l’activitat del Conrad des del seu bloc, facebook o twitter i visitar la seva obra a la seva pàgina web.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81