Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 27 juny 2012 per

Perles del disseny web: 360° Langstrasse Zurich

Voleu donar un tomb pel carrer Langstrasse de Zurich, sense moure-us de l’ordinador i amb un simple cop d'”scroll”? Gràcies a aquest espectacular web, podrem descobrir els espais i els personatges que s’hi amaguen al detall, des d’un restaurant a una llar d’infants o la comissaria de policia. I, a més, podrem veure els detalls amb fotografia immersiva de 360º i amb vídeo-entrevistes. Fins i tot podrem triar si volem anar-hi amb llum nocturna o diürna. Tota una experiència que, malgrat l’idioma alemany de la pàgina, no serà cap impediment per passar-ho bé i sentir-s’hi ben acollit.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81