Divendres 22 juny 2012 per

El vídeo del divendres: For Hire! (Lliure!)


Si ahir us parlava de viatges i il·lustració, avui toca viajar amb les dibuixos animats. For Hire! és el resultat del viatge de Xaver Xylophon a l’Índia, com a part del projecte The Law of the Market de la Universitat de les Arts de Berlín Weißensee.

Bangalore és la capital de l’estat de Karnataka, a l’Índia. Hi circulen uns 450.000 rickshaws amb els seus respectius conductors. Aquesta petita joia ens mostra el dia a dia d’un d’aquests conductors en una peça de 4 minuts que respira l’esperit de l’Índia en cada fotograma, tan a nivell visual com auditiu.

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos