Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 21 juny 2012 per

Il·lustra’ns, Olivier Kugler!


Olivier Kugler és il·lustrador format a cavall entre Alemanya i Nova York i ha treballat per publicacions com The Guardian, Reader’s Digest o el New York Times fent retrats de suport a artícles. Però no és pas aquesta la faceta que em fascina d’aquest crack. M’interessa el que fa quan viatja, ja sigui in situ, o més tard agafant com a referència les fotografies fa.

Les il·lustracions que realitza durant els seus viatges són autèntiques meravelles. Els seus quaderns són meitat bloc d’esbossos, meitat bloc de notes, carregats de dibuixos que molts cops semblen inacabats i relats que molts cops semblen apunts. Kugler és un especialista en retratar fets, indrets i gent i convertir-los en petits tresors artístics que ens fan viatjar amb ell. Il·lustració documental amb totes les lletres.

“M’encanta dibuixar la gent que conec i els llocs que visito. L’any passat vaig anar de viatge a l’Iran. A Teheran, em vaig trobar amb Massih, un transportista d’aigua embotellada, que em va convidar a acompanyar-lo en un viatge de quatre dies fins al sud del país” explicava sobre el seu diari il·lustrat ‘A Tea In Tehran’, publicat per Rollin Publications el 2010 i que va resultar guanyador dels V&A Illustration Awards 2011.

Kugler ja havia guanyat els V&A Illustration Awards 2006 i havia estat reconegut per l’Association of Illustrators amb el Gold Award l’any 2004. Us recomano que visiteu la seva web. Molt. www.olivierkugler.com

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81