Dijous 21 juny 2012 per

Google Drive, Dropbox, SkyDrive: el teu pendrive al núvol

La cosa és així: si portes un pendrive a la butxaca o un disc dur a la maleta, és ben bé perquè vols. Ja fa dies que no cal haver d’enregistrar en un CD els teus arxius per haver-los de transportar cap a casa o cap a la feina.

Cada cop hi ha més ofertes que permeten emmagatzemar al núvol tots els teus arxius, de tal manera que els tinguis sempre a punt, en qualsevol moment i a qualsevol lloc del món. Primer va ser Dropbox (al setembre del 2008), però darrerament hem assistit a l’aparició de Google Drive i a l’aposta de Microsoft pel seu Skydrive, dos noves ofertes que s’han proposat de fer-li competència grossa a l’avi Dropbox.

Per tant, ara mateix podeu triar i remenar per escollir a quin lloc del núvol voleu emmagatzemar els vostres arxius.

En aquest post us oferim una comparativa sobre aquests tres serveis (deixem de banda l’iCloud d’Apple, el Cloud Drive d’Amazon i altres en favor de la simplificació) perquè pugueu valorar els avantatges i els inconvenients de cadascun.

Esperem que amb aquesta comparativa aconseguim que porteu les butxaques un xic més lleugeres i que els vostres lloms hagin de patir menys 🙂

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos