Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 18 juny 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Bulo

Ens fa molta il·lusió presentar aquesta setmana la tipografia Bulo per tres motius: ens agrada, està feta al nostre país i ha estat creada per l’amic Jordi Embodas que, des de la seva foneria Tipografies, afincada a Barcelona, no ens deixa de sorprendre amb feines d’excel·lent qualitat. Aquest cop el Jordi s’ha atrevit amb una completa família de pal sec, pensada per estalviar espai i oferir bona llegibilitat, la qual cosa la converteix en ideal per al seu ús en premsa i revistes.

A l’aspecte mecànic que acostumen a tenir aquest tipus de tipografíes, el Jordi li ha aportat un regust humanista (sobretot a les cursives) que li confereix un punt necessari de dinamisme. Podeu fer-vos amb ella a través de la web de Myfonts.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81