Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

divendres 15 juny 2012 per

El vídeo del divendres: Walking

No sé si és la música del Tom Waits, els paisatges dels boscos de Navarra, el muntatge o la gràcia de cada enquadrament, però ja fa dies que vaig veure aquest vídeo de Juan Rayos i, realment, té alguna cosa que enganxa.

Em sembla una excel·lent banda sonora, un epíleg per acabar bé la setmana laboral i encetar el cap de setmana. Hem caminat molt aquesta setmana: ens hem equivocat, hem après, hem acabat projectes. I ara toca desconnectar, recarregar piles, respirar, cansar-se d’altres maneres.

Aquesta música ens gronxa. Cada vegada és més divendres i el Tom Waits segueix dient que tot el món és verd.

La natura ens espera.

Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81