Divendres 8 juny 2012 per

El vídeo del divendres: “L’Odi pot més” de Kitsch


Aquesta setmana ens ve de gust presentar-vos l’enèsima col·laboració del nostre amic Octavi Espuga amb el grup Kitsch. Es tracta del videoclip de l’últim single del grup de rock del Pla de l’Estany “L’Odi pot més”. També cal citar les diverses col·laboracions amb l’Octavi del nostre antaviano Josep Roig que, malgrat no haver participat en aquest en concret, ha col·laborat com a productor executiu en altres vídeos.

Podeu visitar bona part dels projectes com a director i realitzador de l’Octavi al seu canal a Vimeo, entre ells, el tràiler del seu últim curtmetratge Silent Agony que ha estat molt ben rebut per la crítica especialitzada de tot l’estat.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos