Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 7 juny 2012 per

Il·lustra’ns, Alexey Kurbatov!


Nascut a Moscou, Alexey Kurbatov és un il·lustrador, a més de fotògraf i dissenyador gràfic, especialitzat en la il·lustració editorial (cartells, llibres, discs…), tot i que en els seus inicis va ser dissenyador tèxtil. Com podreu comprovar, en els seus dibuixos s’hi intueix la seva passió per la fotografia, veient com juga amb els ombres i els contrasts, sempre amb un estil realista i picant l’ullet als avantpassats constructivistes. Us recomano visitar la seva pàgina i deixar-vos portar per totes les seves il·lustracions, la gran majoria, retrats de personatges i successos actuals que desprenen olor a història recent.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81