Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimecres 6 juny 2012 per

La nostra eina de comandes de sang al SETS 2012


Demà s’inaugura a Saragossa el 23è Congrés Nacional de la Sociedad Española de Transfusión Sanguinea y Terapia Celular (SETS 2012) en el qual hi donem a conèixer les eines que hem desenvolupat per diversos bancs de sang a través d’una pàgina de promoció desenvolupada per aquest acte. Aquesta és el primer web fet als obradors de Can Antaviana desenvolupat amb tècniques d’HTML5, CSS3 i Responsive Design.

Durant el congrés, que finalitzarà dissabte, els participants podran accedir a aquesta pàgina a través d’un codi QR que hi ha al fulletó promocional que ha estat distribuït entre els més de sis-cents assistents al congrés.

Amb aquesta acció comercial esperem seguir contribuïnt a millorar els sistemes d’informació dels bancs de sang i treballar per divulgar aquest acte tan noble de la donació de sang.

, , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81