Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dijous 31 maig 2012 per

Il·lustra’ns, Bartosz Kosowski!


Enceto nova secció a l’Octa.beta per presentar-vos alguns dels il·lustradors més destacats del món, o com a mínim, dels que m’han aconseguit deixar amb la boca oberta i bastant distret durant hores. Cada dijous us en presentaré un.

Em ve de gust començar per Bartosz Kosowski, un il·lustrador polonès amb seu a Lodz, especialitzat en retrats i il·lustració editorial. Val molt la pena donar un tomb per la pàgina del seu estudi Blackbird Illustration per poder degustar, ja no només les seves il·lustracions, sinó el procés creatiu de cada peça que mostra acuradament i sorprèn gairbé més que el resultat final.

Kosowski ha estat escollit un dels 200 millors il·lustradors de la xarxa 2011/2012 pel prestigiós magazine de publicitat Lürzer’s Archive.

El podeu seguir a facebook i a twitter.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81