Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 28 maig 2012 per

La Carmanyola Tipogràfica presenta: Hades

La Hades és una bonica tipografia d’estil gòtic o “Fracktur” que destaca per la seva “bona” legibilitat, tot i pertànyer a aquest estil de tipografies tan poc legibles per als mortals que no siguin de nacionalitat alemanya, un país que té una llarga tradició d’utilitzar aquest tipus d’escriptura.

Aquest cop, però, l’autor és de de Portugal. Es tracta de Dino dos Santos, que ens l’ofereix  gratuïtament perquè la fem anar lliurement.  Aquest tipus es ideal per tatuar-vos el vostre nom al braç, o per lluir-la a la portada del vostre grup preferit de Heavy Metal.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81