Dimecres 23 maig 2012 per

Josep Patau, l’art de la tipografia


L’any 2006 la gent del web Typographica.org va escollir la seva font Confetti com a una de les preferides d’aquell any. L’any següent, el 2007, es va emportar el prestigiós premi Laus per la seva tipografia Anduaga. I el 2011, dues de les seves fonts – la Valliciergo i la Farrerons – van rebre una menció especial (2011 Favorite Honorable Mention) també a Typographica.org.

El nostre dissenyador, Josep Patau, estima la tipografia i s’hi ha dedicat amb constància des del 1996. I és per això que no han parat de ploure els reconeixements a la seva feina.

Aquest mes de maig també ha estat notícia, perquè el web awwwards ha seleccionat la seva font Farrerons com una de les 100 millors fonts gratuïtes.

Si voleu saber més sobre el nostre dissenyador i creador de tipografies, podeu llegir la completíssima entrevista que li van fer, fa uns dies, al web tipogràfic UnosTiposDuros.

De fet, si heu mirat una mica les seves tipografies o heu navegat pel seu web, ja ho haureu vist: fa unes tipografies fantàstiques. Ja només us faltaria provar la seva ratafia. Exquisida i excepcional!

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos