Divendres 18 maig 2012 per

El vídeo del divendres: qui no te feina, el floppy pentina

Nois, jo no ho sé, jo normalment tinc molta feina… I em quedo parat quan veig coses a la xarxa que em fan pensar que altra gent en té ben poca.

No em digueu que no és inquietant llegir a Can Youtube Trends que hi ha més de 4,3 milions de cerques amb la paraula floppy drive. I és que ara resulta que hi ha gent (i no poca, no) dedicada a fer música a partir dels sorollets que fan les disqueteres quan graten els floppy discs (us en recordeu?).

Oh, i no ho fan malament, no. Us portem aquí una mostra de la cançó What is love? on el conjunt és força espectacular. Ell solet té gairebé dotze milions de visites de no res.

No ho sé, tu. Si sou dels que ja teniu el gat ben pentinat i voleu aprofundir en la cosa, aquí teniu fato per triar i remenar. Jo de moment dedicaré el temps lliure a fer altres coses que no a gratar floppys. Au, bon cap de setmana!

 

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos