Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dimarts 15 maig 2012 per

De Samorost a Botanicula: els magnífics jocs d’Amanita Design


No sé si alguns de vosaltres el recordareu, però pels volts de l’any 2004 jo em vaig enamorar d’un joc online que es deia Samorost. Tenia uns bons gràfics i havies d’utilitzar l’enginy i la lògica per ajudar a un petit gnom de l’espai a evitar que el seu coet xoqués amb un asteroide. Més endavant, en van fer una segona part que era igual d’encantadora. I asseguren que ja estan treballant en la tercera edició.

Aquesta sèrie de jocs són obra d’un estudi independent de la República Txeca que es diu Amanita Design. De l’obrador d’aquest estudi han sortit videojocs que han guanyat prestigiosos premis, com els Webby Awards, però també han realitzat – amb gran destresa – jocs educacionals, pel·lícules d’animació o publicitat.

Després de l’èxit aclaparador de Macchinarium, acaben de presentar el seu darrer joc, Botanicula. Mirant el tràiler del joc, ja ens podem fer una idea que tornarà ser un joc entranyable com els demés, amb una acurada banda sonora, que ha estat creada pel grup txec DVA.

Si us fa gràcia comprar-lo, passeu per aquesta pàgina, www.humblebundle.com. Podreu pagar el preu que vulgueu per un magnífic pack que inclou Botanicula i altres productes d’Amanita Design.

Una veritable ganga, vaja.

, , , , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81