Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 7 maig 2012 per

La Carmanyola tipogràfica presenta: Gandhi Sans & Serif

Avui us presentem la Gandhi, una tipografia pensada per oferir, per sobre de qualsevol altre aspecte, una bona legibilitat i una aparença neutra. Especialment dissenyada per a cossos de text, la Gandhi ens sorprèn per les seves dues variants, la de pal sec i la de serifes.  Aquesta és una característica poc comuna en el món tipogràfic i facilita una bona aparença i coherència en els treballs on es combinin totes dues variants.

Una tipografia especialment útil per a disseny editorial, que ens arriba des de Mèxic de les mans dels millors dissenyadors de tipografies d’aquell pais:  Cristóbal Henestrosa, Raúl García i Kimura+Varela. Doneu les gràcies a la editorial Ghandi per haver finançat el projecte i oferir-la al públic absolutament de franc.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81