Divendres 4 maig 2012 per

El vídeo del divendres: MysteryGuitarMan

De vegades un ensopega amb artistes que tenen una creativitat tan desbordant que et paralitza mentre penses… Com coi s’ho ha fet? I és que juguen amb les noves tecnologies a saltar i parar, les espremen, els donen el tomb, troben nous llenguatges i les empenyen sempre un pas més enllà.

Avui us en presentem un que es fa dir MysteryGuitarMan, un paio que és capaç d’aconseguir resultats espectaculars amb el denominador comú de l’experimentació musical i la manera de presentar-la visualment.

Portem al vídeo del divendres un dels seus vídeos més coneguts: el Video Puzzle, que fa un muntatge impossible de la cançó We are young. Increïblement quatre iPhones giren i es recol·loquen en mil combinacions per acabar generant un trencaclosques de vídeos que genera un efecte espaterrant.

Si voleu aprofundir-hi una mica més veureu al vídeo del making of de la cosa com aquesta és la presa número 238 (ho diu també al començament del vídeo) i entendreu millor de quina manera ha estat concebut i muntat.

Cal seguir el MysteryGuitarMan ben de prop i estar atents als nous resultats de la seva ebullició creativa. Ben aviat us en tornarem a parlar…

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos