Dijous 3 maig 2012 per

Pinstagram: la fusió perfecta entre Pinterest i Instagram

Pek Pongpaet i Leonardo Brandon, dos amics de Silicon Valley han necessitat només un cap de setmana per combinar dues de les startups relacionades amb la imatge de més ràpid creixement a la xarxa: Pinterest i Instagram.

Tot i que Instagram va nèixer per ser utilitzada a través de dispositius mòbils descarregant l’aplicació des de l’App Store o Google play, ara, amb Pinstagram, a més de la possibilitat de gaudir aquesta eina via web, hi ha el valor afegit de fer córrer les imatges preferides als pinboards de Pinterest.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos