Dilluns 30 abril 2012 per

HTML5: un joc experimental d’Honda

Fa uns mesos, Honda va publicar una enginyosa campanya anomenada The Experiment, creada per les agències B-Reel i W + K London.

L’experiment es presenta en forma de joc online i requereix un bon esforç mental. Es tracta d’aconseguir crear una reacció en cadena amb els diferents objectes que se’t donen, posant-los en la posició correcta perquè la seqüència funcioni.

El joc té 6 nivells i, quan el completem, tenim la possibilitat de jugar amb els nivells que han creat altres jugadors o de crear les nostres pròpies seqüències i reptar als nostres amics a resoldre-les.

Fent un autèntic desafiament a l’enginyeria i a les lleis de la física, el joc està creat amb Javascript i HTML5 i, perquè funcioni correctament, és millor visualitzar-lo amb navegadors d’última generació com Chrome, Safari o Firefox. De fet, l’ús dels pop-ups recorda molt al videoclip d’Arcade Fire i als experiments de Chris Milk dels que us parlàvem fa un temps en aquest mateix bloc.

Que tingueu una feliç reacció en cadena.

, , , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos