Divendres 27 abril 2012 per

El vídeo del divendres: el pitjor conductor de París

En el nou escenari social, i amb el model tradicional de publicitat gairebé esgotat, les empreses han de buscar noves fórmules per impactar, cridar l’atenció i connectar amb les persones.

Avui, al vídeo del divendres, us presentem una campanya  de Ford que hem trobat realment genial i divertidíssima. L’acció té lloc als carrers de París on, com a la majoria de grans ciutats, els conductors es veuen obligats a aparcar els seus vehicles en espais realment estrets… Fent els famosos “tocs” als cotxes del davant i del darrera. Oi que la cosa us és familiar?

Enmig de París, doncs, els creatius de Ford hi van instal·lar una gran màquina de pinball que anava marcant els cops dels conductors en aparcar en aquell lloc. Paradoxalment en aquest cas el guanyador era el pitjor conductor, aquell qui feia els cops més forts. Aquest rebia com a premi la possibilitat de provar un nou sistema d’aparcament desenvolupat per Ford: el Active Park Assist.

No us perdeu la cara del guanyador!

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos