Dijous 26 abril 2012 per

Ads of the world, on viuen les bones idees

És cert que la publicitat a vegades pot ser molt molesta, però tots hem constatat que hi ha campanyes realment extraordinàries, en què els creatius s’han trencat les banyes per fer-nos pensar, per tocar-nos la fibra, per emocionar-nos.

Ads of the world és un bon lloc web per perdre’s una bona estona i navegar mirant campanyes publicitàries. S’hi poden cercar anuncis segons el mitjà (paper, web, televisió…), segons país o tipus d’indústria. Cada mes s’elegeixen els finalistes de cada categoria, amb les votacions i els comentaris de la gent.

Feu-hi un tomb, hi ha coses realment interessants. Deixeu-vos omplir d’inspiració.

Don't buy exotic animal souvenirs

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos