Dimarts 24 abril 2012 per

Renovem la imatge de la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la UdL

Aprofitant l’organització de la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida, els organitzadors, la Càtedra de Periodisme i Comunicació, ens van encomanar de renovar la seva imatge gràfica, per tal de fer-la mes atractiva i adaptar-la als temps actuals. Us deixem amb el resultat que aposta per la simplicitat i la perdurabilitat, i que incorpora un asterisc, com a element transmissor del llenguatge com a símbol distintiu de la Càtedra.

Esperem que us agradi la nova imatge.

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos