Divendres 20 abril 2012 per

El vídeo del divendres: UOC&PLUGGED, reivindicar les ments obertes

Quantes vegades has pensat que no és tan difícil canviar les coses? Quantes idees has tingut que podrien millorar la situació? Has pensat a fer-les realitat?

Amb aquest lema, la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) ha iniciat un concurs d’idees, que començarà el proper 23 d’abril, per a les ments més obertes i creatives. Vol fomentar que les idees no es quedin només en això, sinó que arribin al seu fi i d’aquesta manera poder millorar i incentivar la creativitat i la imaginació, a més d’augmentar el compromís social.

Totes les propostes seleccionades, per votació popular, tindran l’oportunitat de rebre assessorament, formació i suport econòmic per part de la UOC i els mitjans associats, i d’aquesta manera esdevenir a projectes emprenedors reals.

IDEES NEEDED!

Si en voleu més informació:

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos