Portada Blog

Octa.Beta v.0.3

dilluns 16 abril 2012 per

La web feta per i per a humans


Quan construïm un lloc web tenim l’opció d’afegir-hi un fitxer que ens informi de qui l’ha desenvolupat, i que ha de portar per nom humans.txt. Ho podem veure com l’altra cara del fitxer robots.txt, que proporciona informació als motors de cerca.

Es tracta d’una iniciativa que pretén crear un estàndard, amb una funció purament informativa, per tal de poder conèixer qui hi ha darrera d’una pàgina web (dissenaydors, programadors, etc.).

Aíxí, si accedim a http://humanstxt.org/humans.txt podrem veure qui ha format part d’aquest projecte. Adoptant l’ús d’aquest fitxer en la nostra feina contribuïrem a fer una web més propera als autors i als usuaris.

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Can Antaviana

Santa Justina 29 25400 Les Borges Blanques (Lleida) Tel: 973 14 34 81