Divendres 13 abril 2012 per

El vídeo del divendres: un botó enmig d’una plaça

L’Street Marketing o màrqueting de carrer és un conjunt d’accions publicitàries que es realitzen a peu de carrer. Té com a objectiu que les marques generin un gran impacte emocional en el consumidor, d’una manera original i enginyosa.

A diferència d’altres campanyes publicitàries, aquest tipus de màrqueting permet un contacte directe entre consumidors i anunciants. L’eficàcia està assegurada perquè, davant d’una bona i impactant idea, és molt difícil que les persones oblidin el nom d’una marca.

A dramatic surprise in a quiet square” (una sorpresa dramàtica en una tranquil·la plaça) és el títol que porta una sorprenent campanya d’Street Marketing que hem descobert en el bloc d’en Giorgio Fasulo, en què un canal de televisió es vol donar a conèixer.

Tot comença quan en una plaça d’una població belga s’instal·la un vistós botó i un cartell que anima a prémer-lo. Els vianants s’aturen. Comença l’espectacle.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos