Dijous 12 abril 2012 per

Setmana de la Comunicació a la Universitat de Lleida

Demà comença la novena edició de la Setmana de la Comunicació que organitza la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la Universitat de Lleida. Durant quatre dies, del 13 al 18 d’abril, els organitzadors han preparat un bon grapat de xerrades a l’entorn de l’eix central sobre el qual pivota aquesta edició: Identitat i  comunicació corporativa: la construcció d’una marca.

Durant la setmana s’abordaran temes tan variats com ara el territori, l’enologia, la salut, l’esport, els mitjans de comunicació o les ciutats, des del punt de vista de la creació de marca. Hi participen periodistes, escriptors, productors i professors universitaris de renom.

Can Antaviana col·labora amb la Càtedra de Periodisme i Comunicació patrocinant aquests actes i desenvolupant la imatge corporativa de l’esdeveniment, el cartell del qual acompanya aquest post. Us agrada?

Si en voleu més informació:

,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos