Dimecres 11 abril 2012 per

Spotify: l’art de reinventar-se (i II)

Les aplicacions de tercers d'SpotifyEn la darrera entrada del bloc explicàvem que els creadors d’Spotify s’han anat adaptant enginyosament a les noves situacions i posàvem com exemple d’aquesta adaptació la creació d’un timeline a Facebook que repassa 1000 anys de la història de la música.

Però hi ha altres fets que corroboren que els d’Spotify es volen quedar amb nosaltres una bona temporada.

A finals de l’any passat Spotify va presentar Spotify Apps, les aplicacions de tercers que pots utilitzar dins d’Spotify. Com que es tracta d’aplicacions que es fan fora del seu entorn d’empresa, cada aplicació té una utilitat diferent i presenta una nova manera de descobrir música.

Per començar això ha estat una molt bona estratègia per posar-se al costat de les discogràfiques, que no deuen estar gaire contentes ni amb Spotify ni amb la nova manera que tenim de consumir música. Així que dins de les aplicacions hi ha la típica aplicació de discogràfiques en què presenten els seus artistes i les llistes del seu catàleg, però també hi ha altres propostes molt més interessants, com TuneWiki – que permet llegir les lletres de les cançons mentre les escoltes – o Classify, que és una aplicació ideal per a descobrir música clàssica.

Justament Classify és la tercera aplicació més descarregada dins del programa. Permet escoltar els 23 compositors més importants de la història i també es pot cercar per gèneres, per instruments i fins i tot per estats d’ànim. Finalment també es pot escollir si es vol escoltar òpera, solistes, orquestres simfòniques o música de cambra.

Crec que és molt adequada per tots aquells que volem endinsar-nos en el món de la clàssica i que no sabem ni per on començar. Doncs, vinga, ja podem llançar-nos a la piscina!

, , ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos