Dimarts 3 abril 2012 per

Faavorite, una aplicació per a gestionar els preferits de Twitter

A Twitter, vetllem per escriure bé les nostres piulades, per aconseguir més seguidors, per respondre a les mencions, per fer retweets (RT), per seguir el que diuen els demés… Però, des de l’inici, la funció de guardar preferits ha quedat en un discret segon pla.

Un programador – Nick Payne – i un dissenyador – Harry Roberts – del Regne Unit van fer una llista de les coses que no els agradaven dels preferits de Twitter amb la idea de resoldre alguns dels problemes. Van definir-hi problemes de cercabilitat, descobriment, consum i categorització. I, a més, hi van afegir altres funcionalitats avançades.

I el resultat de tot plegat ha estat l’aplicació Faavorite, que permet gestionar, organitzar, compartir, categoritzar, visionar i descobrir preferits de Twitter. Els seus autors expliquen que quan un usuari de Twitter guarda un tweet com a preferit, és per algun motiu (per llegir-lo més tard, perquè l’ha fet pensar, perquè l’ha fet riure, etc.) i és per això que, des de l’aplicació, es poden organitzar els preferits en categories, per després poder-los trobar més fàcilment.

De tot el que es pot fer amb l’aplicació, el què més m’agrada és que és una excel·lent font per a trobar bons continguts. Es poden cercar continguts utilitzant el cercador, cercant pels perfils dels usuaris i fins i tot es poden visualitzar les estadístiques, que ofereixen dades interessants com: les etiquetes més utilitzades, els dominis més populars, els tweets que més vegades s’han guardat com a preferits… Sempre s’hi troben bons continguts, malgrat que de moment encara no hi hagi molts usuaris.

En definitiva, sembla que finalment algú ha posat els preferits de Twitter al lloc que els pertocava, dotant-los d’utilitat.

, ,

Els comentaris per aquesta entrada estan desactivats.

Pujar

Disseny web - Antaviana

Truca’ns +34 973 143 481

Envia’ns un correu informacio@(ELIMINAR)antaviana.cat

Piula’ns a @canantaviana

o Vine a visitar-nos